Amy Poehler og Nick Offerman er åbne for ’Parks and Recreation’-revival: »Vi har alle lyst til at gøre det«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Parks and Recreation’ havde premiere på sin syvende og sidste sæson 2015, men i stil med andre komedieserier som ’The Office’ og ’30 Rock’ åbnes der nu op for en genoplivning. I hvert fald er to af seriens hovedrolleindehavere, Amy Poehler og Nick Offerman, mere end åbne for at vende tilbage til universet.

I sidste uge besøgte de to skuespillere hos Ellen DeGeneres’ talkshow, og her faldt snakken kort på en eventuel ’Parks and Recreation’-revival.

»Hvis Beyoncé vil spille borgmesteren, bringer vi serien tilbage,« svarede Nick Offerman med sit vanlige pokerfjæs, hvortil Amy Poehler tilføjede, at det heller ikke ville være helt galt med Oprah Winfrey. Herefter fulgte en mere seriøs udtalelse:

»Jeg vil gerne tale på vegne af os alle og sige, at vi alle har lyst til at gøre det«, sagde Poehler. »Jeg tror, at vi alle kommer til at gøre det en dag«.

Se hele Ellen-besøget i videoen herover, hvor gæster og vært blandt andet også kommenterer billeder af en topløs Offerman, der poserer med et æble, et puslespil og en puddelhund.

Læs også: ’Parks and Recreation’-holder beder National Rifle Association om at »fucke af« og »æde lort«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af