‘Black Panther’-instruktør om spinoff med det kvindelige cast: »Det ville være fantastisk!«

‘Black Panther’-instruktør om spinoff med det kvindelige cast: »Det ville være fantastisk!«
Lupita Nyong'o og Letitia Wright i 'Black Panther'.

Instruktør Ryan Coogler er i øjeblikket at finde på Cannes-festivalen, hvor han i går holdt en to timer lang Q&A. Det handlede ikke overraskende om hans nyeste film ’Black Panther’, der kun tre måneder efter premieren allerede har indtjent over otte milliarder kroner på verdensplan.

Snakken faldt blandt andet på filmens kvindelige karakterer, og ordstyreren Elvis Mitchell spurgte således Coogler, om ’Black Panther’s kvindecast er lige så vigtige som de mandlige – hvortil instruktøren, ifølge Variety, svarede: »Jeg tror, man kan argumentere for, at de er vigtigere«.

»Der er en hel sektion af filmen, hvor T’Challa er ude af billedet, og man bare følger kvinderne. Det var én af mine favoritdele, da jeg så den. Det havde jeg ikke regnet med«, tilføjede Coogler, der fortsatte med at rose ‘Black Panther’-stjernerne Lupita Nyong’o, Danai Gurira og Letitia Wright.

»I den del af filmen føles det som om, at man ser noget friskt og nyt. Det var enormt spændende. Vi havde de her skuespillerinder, som sagtens ville kunne bære deres egen film. Nogle af dem har gjort det før. Vi var heldige. Jeg ville gerne se en film med dem!«

Da Mitchell spurgte, om Coogler kunne finde på at lave en ’Black Panther’-spinoff med de kvindelige karakterer, lød svaret: »Oh man. Det ville være fantastisk, hvis muligheden kom. De gjorde det i tegneserieversionen«.

Coogler rundede snakken af ved at glæde sig over, at en superheltfilm med et sort cast også kan sætte billetrekorder.

»Inden vi lavede ‘Black Panther’ sagde mange, at sådan en film muligvis ikke ville sælge. For os var spørgsmålet, om det virkelig var tilfældet. Det var skønt at samarbejde med Marvel og Disney, som også var spændte på at finde ud af det«.

Læs også: Ryan Coogler takker for ’Black Panther’-modtagelse i åbent brev: »Det har rørt min kone og mig til tårer«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af