’Deadpool 2’ har historiens groveste filmmusik

’Deadpool 2’ har historiens groveste filmmusik

‘Deadpool’-serien bliver ved med at skubbe grænsen for, hvor absolut uforskammet man kan opføre sig i mainstream-Hollywood.

Den premiereaktuelle ’Deadpool 2’ skrev således historie, da filmens originale score i fredags blev udgivet med mærkatet ’Parental Advisory: Explicit Content’ på coveret. Det er første gang nogensinde, at et filmscore bliver udstyret med en sådan advarsel.

Hvad der ved første lyt minder om et klassisk Hollywood-score, ændrer da også karakter, når man gransker de linjer, koret synger. Ikke mindst da et klassisk kvindekor gentager ordene ’Holy Shitballs’ over bombastiske strygere.

Komponisten Tyler Bates forklarer, at instruktør David Leitch selv tilføjede ukvemsordene i en 20 minutter lang pause.

»Det var ret sjovt at høre mændene synge ‘fuck’ i harmoni og at få ‘holy shitballs’ til at fungere som en del af musikken«, siger han til Variety. »Det er sjældent, at vi kan arbejde på noget på så højt et professionelt plan, der omfavner respektløsheden på samme måde som ’Deadpool’.«

Om ’Explicit Content’-mærkatet siger han, nok ikke uden et glimt i øjet:

»Det er noget af det fineste, jeg har opnået i min karriere.«

Hør nummeret ’Holy S*** Balls’ herunder:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af