Gwyneth Paltrow taler over sig om mulig Iron Man-spoiler for ‘Avengers 4’

Gwyneth Paltrow taler over sig om mulig Iron Man-spoiler for ‘Avengers 4’
Gwyneth Paltrow og Robert Downey Jr. i 'Spider-Man: Homecoming'.

Spoiler alert: Læs ikke videre, hvis du ikke har set ‘Avengers: Infinity War’.

Efter slutningen på Joe og Anthony Russos ’Avengers: Infinity War’ hænger mange af de populære Marvel-superheltes skæbner i en tynd tråd (på trods af at flere af dem medvirker i deres egne solofilm i den nærmeste fremtid).

I sidste uge kunne Gwyneth Paltrow, der siden den første ’Iron Man’-film har spillet Pepper Potts, Tony Starks forlovede, imidlertid fortælle, at hende og Robert Downey Jr.’s karakterer har gode nyheder i vente.

I et interview til Titan Publishings officielle ’Avengers: Infinity War’-magasin kom skuespillerinden nemlig til at røbe følgende:

»Pepper og Tony har haft en virkelig lang rejse sammen. Hun startede selvsagt som hans trofaste assistent, og derefter udviklede forholdet sig, og nu, et årti efter, er de gift, og de har et barn«.

Forudsat at Paltrow har læst det rigtige manus, tyder det dermed ikke på, at MCU tager livet af deres mest elskede karakter i den sidste ‘Avengers’, der lander til næste maj. Spekulationerne har ellers været mange eftersom Robert Downey Jr.’s kontrakt med MCU udløber med selvsamme film, men taget i betragtning, at superstjernen fik svimlende 10 millioner for sin lille rolle i sidste års ‘Spider-Man: Homecoming’ giver det god mening, hvis MCU holder Iron Man i live på sidelinjen og døren åben for mulige gæsteoptrædener i fremtiden.

Fortællingen om Thanos’ konsekvente håndtering af universets overbefolkning genoptages 2. maj 2019 i en unavngiven fortsættelse, der igen instrueres af Russo-brødrene. Tiden må vise, om Iron Man allerede her stifter familie.

Læs også: Marvels egne fremtidsplaner spolerer ’Avengers: Infinity War’s chokslutning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af