Konkursramte The Weinstein Company skylder Quentin Tarantino 27 millioner kroner

Konkursramte The Weinstein Company skylder Quentin Tarantino 27 millioner kroner
Quentin Tarantino og Harvey Weinstein til premieren på 'Inglourious Basterds'. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Siden Harvey Weinstein-skandalen sidste år begyndte at buldre af sted, har hans ellers mangeårige samarbejdspartner Quentin Tarantino brudt alle forbindelser til det konkursramte The Weinstein Company, hvorfor hans kommende ’Once Upon a Time in Hollywood’ bliver produceret af Sony.

Instruktøren har imidlertid stadig mellemværender med det hedengangne firma, som han påstår skylder ham mere end 27 millioner kroner i royalties for de fire film ’Grindhouse’, ’Inglourious Basterds’, ’Django Unchained’ og ’The Hateful Eight’.

The Weinstein Company er sat til at blive bortauktioneret 4. maj, men i mandags indgav Tarantino en protest mod dette, idet han ikke mener, at filmenes rettigheder bør sælges videre, før han er blevet betalt, hvad firmaet skylder ham.

I samme ombæring indgav skuespillere som Jennifer Lawrence, Jake Gyllenhaal, Meryl Streep, Brad Pitt, Bill Murray og Rachel McAdams lignende protester.

Læs også: Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprio teaser ’Once Upon a Time in Hollywood’ ved surprise-optræden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af