Paul Rudd er spion og baseballspiller i første trailer til ’The Catcher Was a Spy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går så vi Paul Rudd som superhelt i en ny trailer til ’Ant-Man and the Wasp’. I dag kan man se ham agere både baseballspiller og spion under Anden Verdenskrig i en rolle, der synes anderledes alvorlig. Første trailer til ’The Catcher Was a Spy’, som fik verdenspremiere på årets Sundance-festival, er nemlig netop blevet lanceret.

Filmen er baseret på virkelige hændelser og følger den tidligere baseballatlet Moe Berg, der kontaktes af den amerikanske regering. Den veluddannede og fysisk veltrænede mand skal infiltrere Tyskland som dobbeltspion og stoppe videnskabsmanden Werner Heisenberg, før han bygger en atombombe til nazisterne.

’The Catcher Was a Spy’ er instrueret af Ben Lewin og har et imponerende cast. Udover Rudd medvirker blandt andre Jeff Daniels, Guy Pearce, Mark Strong, Shea Whigham, Paul Giamatti, Sienna Miller og danske Connie Nielsen.

Det vides endnu ikke, om filmen kommer i de danske biografer.

Læs også: Paul Rudd og Jimmy Fallon giver den gas i genindspilning af ikonisk 90’er-musikvideo

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af