Se første overdrevet onde teaser til Nicolas Winding Refns Amazon-serie ’Too Old to Die Young’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forestil dig en blanding af de allerledeste scener i filmhistorien, du kan komme i tanker om. Hvis en lynhurtig samling af eksplicitte mordscener, smertensskrig, slibrige psyko-smil, og blod i stride strømme flimrer bag dine øjne nu, har du et meget godt indblik i, hvordan første teaser-trailer til Nicolas Winding Refns nye serie, ’Too Old to Die Young’, ser ud.

Der er ikke sparet på den smukt stiliserede ondskab i den intense to minutters forsmag på Winding Refns stærkt imødesete Amazon-serie. Serien handler om en politiofficer, der vikles ind i kontroverser i den dybe del af den kriminelle undergrund, hvor alt fra Yakuza og den russiske mafia til de mexicanske karteller krydser klinger. Vi kommer tilsyneladende hele vejen rundt, og det lader til, det bliver en virkelig intens tur – Winding Refns fandenivoldske ‘Pusher’-fortid fornægter sig i hvert fald tilsyneladende ikke.

Serien har Miles Teller og Jenna Malone i hovedrollerne, mens resten af rollebesætningen blandt andet varetages af Billy Baldwin, John Hawkes og Cristina Rodlo. På forfatterfronten har Winding Refn fået selskab af Ed Brubaker, der blandt andet har givet sit besyv med på produktioner som ’Captain America’ og HBO-hitserien ’Westworld’.

’Too Old to Die Young’ får premiere i 2019, men indtil da er der i de knapt to minutters forsmag sådan set også mareridtmateriale nok til at holde forventningerne på et anseligt niveau.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af