Skaberen af imødeset ’Watchmen’-serie undskylder overfor skuffede fans på Instagram – og sammenligner sin vision med Det Nye Testamente

Manden bag ’The Leftovers’ og ’Lost’, Damon Lindelof, er lige nu i fuld gang med seriefilmatiseringen af kulttegneserien ’Watchmen’, der senest blev bragt til live i Zack Snyders polariserende, ultravoldelige film fra 2009.

Den nye serie for HBO har endnu ikke fået en premieredato, men Lindelof undskylder allerede overfor fans, der måtte blive skuffede over hans vision for antisuperheltene.

I en alenlang Instagram-post skriver Lindelof blandt andet, at han ikke har nogen intentioner om, at adaptere ’Watchmen’-forfatterne Alan Moore og Dave Gibbons oprindelige værk fra 1986, men at hans serie i stedet vil fokusere på at fortælle en mere tidssvarende historie, der reflekterer den politiske virkelighed med Trump og Putin.

Lindelof kalder Moore og Gibbons ’Watchmen’ for Det Gamle Testamente, og den kommende serie Det Nye Testamente, og afslører, at nye karakterer dermed vil blive introduceret i en »frisk og ækel og absurd«-cocktail. Pilotepisoden instrueres af Nicole Kassell (’The Woodsman’).

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Day 140.

A post shared by Damon (@damonlindelof) on

Læs også: Damon Lindelofs ‘Watchmen’-serie har fået grønt lys hos HBO

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af