Zach Galifianakis blev overrasket med sin egen død, fortæller han hos Conan O’Brien

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zach Galifianakis har været aktiv siden slut-90’erne, men fik med den første ’The Hangover’-film i 2009 noget af et karriere-boost. Da den 48-årige skuespiller forleden var på besøg i Conan O’Briens talkshow, kunne han imidlertid fortælle, at den nyfundne stjernestatus ikke altid har været givtig.

»Når man bliver kendt, tror man, at alt pludselig bliver godt og respektfuldt, men det er aldrig respektfuldt«, siger han i interviewet, hvorefter han påbegynder sin historie om et møde i en lykønskningskort-butik.

»En kvinde kommer hen til mig og spørger: ’Undskyld, hr., er du skuespiller’. Jeg sagde: ’Ja, frue’«, genfortæller Galifianakis.

»Hun sagde: ’Var du med i de der ’Hangover’-film?’. Jeg sagde: ’Ja, frue’. Hun siger: ’Nåh, jeg hørte, at du døde. Er det sandt?’. Og jeg sagde: ’Det ved jeg ikke. Er vi i helvede?’, og så gik jeg bare væk«.

Se hele videoen herover.

Læs også: Zach Galifianakis’ sociopatiske træk udstilles i glimrende James Corden-sketch

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af