Fans giver Star-Lord skylden for ’Avengers: Infinity War’-slutningen – Chris Pratt svarer igen

Fans giver Star-Lord skylden for ’Avengers: Infinity War’-slutningen – Chris Pratt svarer igen
Chris Pratt og Dave Bautista som Star-Lord og Drax.

(Spoiler alert for ‘Avengers: Infinity War’)

Selvom de mange planlagte film i Marvels superheltefranchise tog lidt af chokket, bragte slutningen på ’Avengers: Infinity War’ sindene i kog hos mange fans. Og ifølge dem skal skylden for halvdelen af universets befolknings (midlertidige?) bortgang ikke lægges på skuldrene af Josh Brolins lillafarvede skurk. Den skal placeres hos Star-Lord.

De kritiske røster påpeger, at Chris Pratts karakter ødelagde planen om at fjerne Thanos’ Infinity-handske, da han, efter at have hørt om Gamoras død, slog ham i ansigtet. Nu tager Pratt Star-Lord i forsvar:

»Hør her, fyren så sin mor dø, han så sin faderfigur dø i sine arme, han var tvunget til at slå sin biologiske far ihjel. Og nu har han lidt tabet af sit livs kærlighed«, siger han i et interview med Radio Times.

»Så jeg synes, at hans reaktion var meget menneskelig, og jeg mener, at ‘Guardians of the Galaxy’s menneskelighed er det, der adskiller dem fra andre superhelte. Hvis vi gjorde det hundrede gange, tror jeg ikke, jeg ville ændre på noget«.

»Man kun nok godt have afsluttet filmen en halv time tidligere, hvis man ville det, men det virkede, som om folk rigtigt godt kunne lide den«, fortsatte skuespilleren grinende.

»Og desuden bebrejder jeg Thanos, okay? Jeez, hvorfor given ingen ham skylden? Jeg er tydeligvis meget sensitiv omkring det her«.

Mon ikke de fleste på en eller anden måde vender tilbage til livet i den endnu unavngivne ’Infinity War’-opfølger, der får premiere 2. maj 2019.

Læs også: Gwyneth Paltrow taler over sig om mulig Iron Man-spoiler for ’Avengers 4’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af