Jim Carrey genforenes med ’Eternal Sunshine’-instruktør i serien ’Kidding’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Jim Carreys komiske geni og gummiansigt blev udfoldet fuldt ud i 90’er-film som ’Ace Ventura’ og ’Dum og dummere’, var han nok allerbedst i den mere alvorlige, men stadigvæk ganske syrede, ’Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, instrueret af Michel Gondry.

Nu genforenes Carrey og Gondry i Showtime-serien ’Kidding’, der netop har fået sin første trailer. Gondry agerer producer og instruktør på den nye serie, der er skabt af ’Weeds’-forfatteren Dave Holstein.

Igen ser skuespilleren ud til at indtage en mere seriøs rolle, der dog ikke virker lige så mørk som i krimien ’Dark Crimes’. Han spiller børne-tv-værten Mr. Pickles, med det borgerlige navn Jeff, som advokerer positive og opbyggelige budskaber i fællesskab med sine dukker. Men bag facaden krakelerer familielivet, og konen forlader ham. Jeff mister langsomt kontrollen over sig selv.

’Kidding’ kommer på HBO Nordic 10. september.

Læs også: Jeff Daniels og Jim Carrey i magisk ’Dum og dummere’-genforening hos Conan

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af