Marvel afslører: Mindst to LGBTQ-helte på vej

Marvel afslører: Mindst to LGBTQ-helte på vej
Tessa Thompson i 'Thor: Ragnarok'.

Marvel Studios er for alvor ved at dedikere sig til opgaven at repræsentere et mere alsidigt superhelteunivers. Tidligere på året fik vi det længe ventede sorte superhelteunivers med ’Black Panther’, og til næste år får vi Marvels første kvindelige solo-hovedrolle i ’Captain Marvel’ med Brie Larson. Der tages ét skridt ad gangen – og næste skridt er en helt eller heltinde, der repræsenterer LGBTQ-verdenen.

I et nyt interview med The Playlist afslører Marvel-chef Kevin Feige, at der er mere end én LGBTQ-karakter på tegnebrættet i superhelteuniverset. Efter Feige havde bekræftet, at Marvel var på vej med en LGBTQ-karakter, spurgte The Playlists journalist, om der var tale om en karakter, vi allerede kendte, hvortil Feige svarede: »Både og. Både nogle, du har set, og nogle, du ikke har set«.

Spekulationerne omkring, hvilken karakter Feige kunne hentyde til, peger oplagt i retning af Tessa Thompsons Valkyrie fra ’Thor: Ragnarok’, som filmens instruktør tidligere har bekræftet var biseksuel. Hvorvidt Valkyrie vender tilbage til lærredet efter ’Avengers: Infinity War’, vides dog ikke.

Kevin Feige ville ikke uddybe sin kommentar, så det er om at væbne sig med tålmodighed og vente på Marvels næste træk.

Den næstkommende film fra Marvel Studios er ’Ant-Man and the Wasp’, der får premiere den 4. juli.

Læs også: Honest Trailers tager sig af ’Black Panther’ – og disser Chris Pratt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af