’Moonlight’-instruktør klar med Amazon-serie – skal instruere alle 11 afsnit

’Moonlight’-instruktør klar med Amazon-serie – skal instruere alle 11 afsnit
Barry Jenkins under sidste års Oscar-show. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Tidligere kom det frem, at Amazon havde sikret sig distributionsrettighederne til serien ’The Underground Railroad’, som den Oscar-vindende ’Moonlight’-instruktør Barry Jenkins skulle skrive. Nu har streamingtjenesten annonceret, at Jenkins også skal instruere alle seriens 11 afsnit.

»Det er en absolut gave at have Barry Jenkins til at instruere alle afsnittene af vores kommende eksklusive serie ’The Underground Railroad’«, udtaler Amazon Studios-chefen Jennifer Salke.

»Barrys øje for karakterer og vedvarende oplivende, følelsesladede fortællestil garanterer, at det her projekt er i de rette hænder. Vi kan ikke vente med at gå i gang og bringe denne betydningsfulde fortælling til vores Prime Video-publikum«.

’The Underground Railroad’ er baseret på Colson Whiteheads roman af samme navn og følger to slaver i Georgia, der flygter fra sydstaterne via jernbanenettet i undergrunden. Her er tale om samme historiske begivenhed, som serien ‘Underground’ er inspireret af.

I øjeblikket er Jenkins i gang med efterarbejdet på filmen ’If Beale Street Could Talk’, der følger en gravid kvinde i Harlems forsøg på at få sin mand frikendt for en forbrydelse, han ikke begik. Den forventes at få amerikansk premiere til efteråret.

Læs også: Amazons ’Ringenes herre’-serie rygtes at have Aragorn i hovedrollen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af