Ny ’Mindhunter’-video viser Cameron Brittons uhyggelige forvandling til seriemorderen Ed Kemper

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

David Finchers Netflix-serie ’Mindhunter’ var blandt sidste års bedste serier, og det klare højdepunkt var birolleskuespiller Cameron Brittons præstation som seriemorderen Edmund Kemper. Britton indtog billedet med sin enorme fysik og en yderst præcis efterligning af virkelighedens Kempers stemmeføring og (manglende) ansigtsmimik.

Mens vi venter på sæson 2, har Netflix lagt en video op, som viser Brittons transformation til seriemorderen, der slog 10 mennesker ihjel og stadig lever i dag.

»Vi har alle noget mørke i os, og som skuespiller skal man være villig til at besøge sine mørkeste afkroge«, siger skuespilleren i videoen, mens vi ser ham barbere hagen og tage sit kostume på. Hans putter brillerne med de tykke glas på næsen, og hans stemmeleje falder en oktav, indtil han til sidst er fuldstændigt inde i den karakter, der både skræmmer og fascinerer.

’Mindhunter’ ventes at vende tilbage til Netflix i starten af 2019. Se videoen herover.

Læs også: Instruktører bekræftet til ’Mindhunter’ sæson 2 – David Fincher får nyt selskab

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af