Se Matthew McConaughey og Anne Hathaway i første trailer til thrilleren ’Serenity’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere i dag skrev vi om traileren til Lisbeth Salander-filmen ’The Girl in the Spider’s Web’, som engelske Steven Knight har skrevet manuskript til. Det er dog ikke den eneste film fra Knights hånd, vi har i vente. I går kom traileren til ’Serenity’, som han både har skrevet og instrueret.

»Sometimes we do bad things for good reasons«, lyder det i slutningen af den nye trailer, som lover intens thriller for alle pengene. Fiskeren Baker Dill kontaktes af sin ekskone Karen, der i desperation beder ham om at redde hende og sønnen fra hendes nye, voldelige mand. Mere præcist skal Baker tage ham med på sin båd, slå ham ihjel og smide ham i havet.

’Interstellar’-kollegaerne Matthew McConaughey og Anne Hathaway genforenes som Baker og Karen, mens Jason Clarke spiller den voldelige ægtemand. Desuden medvirker blandt andre Diane Lane, Jeremy Strong og Djimon Hounsou.

’Serenity’ får premiere 8. november. Se traileren herover.

Læs også: Se Matthew McConaughey i første trailer til den højenergiske pusher-biopic ’White Boy Rick’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af