Skuespillerne kendte ikke til ’Avengers: Infinity War’-slutningen, før den skulle filmes

Skuespillerne kendte ikke til ’Avengers: Infinity War’-slutningen, før den skulle filmes
Elizabeth Olsen i 'Avengers: Infinity War'.

(Indeholder spoilers for ’Avengers: Infinity War’)

’Avengers: Infinity War’s sørgmodige slutning, hvor halvdelen af universets befolkning, inklusive flere Avengers-medlemmer, måtte lade livet for en større sags tjeneste, kom bag på mange. Men det var ikke kun publikum, som blev overrasket. Flere skuespillere kendte faktisk ikke filmens slutscener, før de skulle filmes.

Elizabeth Olsen, hvis karakter Scarlet Witch også blev offer for Thanos’ store plan, kunne under weekendens Ace Comic-Con i Seattle fortælle, hvordan hun og flere andre skuespillere fik slutningen fortalt af instruktørduoen Anthony og Joe Russo.

»Jeg fik at vide gennem Russo-brødrene, hvad der skulle ske, men det var ikke før samme dag, vi skulle skyde det, at vi fandt ud af, hvordan slutningen skulle være«, sagde skuespilleren på konferencen.

»De kaldte os ind i en varevogn, os alle sammen. Vi var i en varevogn med aircondition, fordi det var meget varmt, og her fortalte de os, hvordan filmen skulle slutte, og ingen vidste det. Så sagde de: ’Nu optager vi det, i gang!’, og vi tænkte: ’Hvordan skal vi forholde os til det der?’«.

Under hele forløbet var Disney utroligt hemmelighedsfulde omkring filmens plot – i en sådan grad, at skuespillernes manuskripter havde fået en slutning, der afveg fra den endelige film.

»Hvis man ville læse hele manuskriptet, blev man for de flestes vedkommende nødt til at gå ind i et lokale uden vinduer«, fortalte hun.

»Man skulle efterlade sin telefon ved døren for at sætte sig og læse hele manuskriptet. Vi kunne ikke tage os tid til det derhjemme eller noget i den stil. De ville ikke give os det i papirform. Jeg fik bare mine sider, og selv mine sider indeholdt en falsk slutning og flere falske elementer«.

Den endnu unavngivne fortsættelse til ’Avengers: Infinity War’ får premiere 2. maj 2019.

Læs også: Marvels egne fremtidsplaner spolerer ’Avengers: Infinity War’s chokslutning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af