Soundvenue Forpremiere: Første danske visning af årets mest hypede gyser, ’Hereditary’

Soundvenue Forpremiere: Første danske visning af årets mest hypede gyser, ’Hereditary’
Toni Collette har fået stor ros for sin rolle i 'Hereditary'.

»’Hereditary’ er et game changing horror-mesterværk«, skrev The Playlist, da Ari Asters debutfilm fik verdenspremiere på Sundance-festivalen i januar og sammenlignede filmen med klassikere som ’The Shining’ og ’The Excorsist’.

Nu er ’Hereditary’ endelig på vej mod de danske biografer, og vi er glade for at kunne præsentere den allerførste visning herhjemme af indie-gyseren, der følger i kølvandet på succeser som ’It Follows’ og ’The Badabadook’.

Toni Collette har fået en stormflod af roser for sin præstation af Ellen, der opdager sin families dystre hemmeligheder, efter hendes mor dør. Hemmeligheder og en arv, der i allerhøjeste grad påvirker både Ellen og hendes datter Charlie.

Mere skal ikke røbes om filmen, men det skal bemærkes, at den bliver distribueret af A24, der er blevet ensbetydende med de mest originale og medrivende indiefilm, der kommer ud af USA i disse år. De har blandt andet givet film som ’Lady Bird’, ’Good Time’, ’The Florida Project’, ’Moonlight’, ’The Witch’ og ’Ex Machina’ en løftestang – og deres nyeste hit hedder altså ’Hereditary’.

Køb billet HER – og tilmeld eventen på Facebook HER.

‘Hereditary’
Den 19. juni kl. 19.30
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af