‘Avengers: Infinity War’-instruktørerne skal skabe ambitiøs serieesatsning for Amazon – men hvad handler den om?

‘Avengers: Infinity War’-instruktørerne skal skabe ambitiøs serieesatsning for Amazon – men hvad handler den om?
Russo-brødrene til premieren på 'Black Panther'. (Foto: Jesse Grant / Stringer /GettyImages)

Amazon går målrettet efter at stå bag den næste ‘Game of Thrones’, men den kommende, svinedyre ‘Ringenes herre’-serie er ikke streaminggigantens eneste bud på en verdensomspændende franchise.

Direktøren for Amazon Studios, Jennifer Salke, annoncerede nemlig igår, at ‘Avengers: Infinity War’-instruktørerne Joe og Anthony Russo skal stå bag en ambitiøs »tentpole franchise« for Amazon, som Salke endvidere beskriver har til mål at blive en »banebrydende global event franchise«.

Den udsendte pressemeddelelse beskriver desuden serien som en »radikal global historiefortællings disruption« og kalder den en »omfangsrig, multi-facetteret international event-serie«, der skal være et »moderskib« for flere programmer, der vil indeholde »adskillige lokale sprog og lokalt produceret indhold«.

Men mere konkrete bliver Amazon ikke i beskrivelsen af den kommende serie, der stadig er i den tidlige udviklingsfase. Plottet forbliver altså ukendt, men Salke har masser af ros tilovers for Russo-brødrene, som hun har håndplukket til projektet og desuden givet fuld kreativ frihed til at følge deres vision:

»Russo-brødrene har haft stor indflydelse på popkultursbarometeret med deres vision for både ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Captain America: Civil War’. De bragte et nyt niveau af skala og udførsel til de film, der har hævet baren for publikummer overalt, og vi kan ikke vente med at få dem til at gøre det samme for os på dette projekt og for vores Amazon Prime-kunder«, udtaler Amazon Studios-direktøren i en pressemeddelelse.

Inden Russo-brødrenes Amazon-serie er søskendeparret aktuelle med den endnu unavngivne ‘Avengers’-fim, der skal tage Marvels MCU i helt nye retninger og har premiere den 3. maj 2019.

Læs også: Ny information om den kommende ’Ringenes herre’-serie – elskede karakterer vender tilbage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af