Bob Odenkirk viser sin bare røv – og afslører premieredatoen for ‘Better Call Saul’ sæson 4

Bob Odenkirk viser sin bare røv – og afslører premieredatoen for ‘Better Call Saul’ sæson 4
Bob Odenkirk til pressekonference på 'Better Call Saul'. (Foto: Frederick M. Brown /GettyImages for AMC)

Bob Odenkirk var surprise-gæst, da AMC holdt pressekonference for ‘Breaking Bad’-spinoffserien ‘Better Call Saul’ lørdag aften for Television Critics Association, og han var ikke just blufærdig.

Odenkirk, der spiller den titulære hovedkarakter i serien, annoncerede nemlig, at han havde fået en tatovering (heldigvis en midlertidig), som afslørede premieredatoen for den kommende sæson 4 af ‘Better Call Saul’, hvorefter han trak sine bukser (lidt for langt) ned og moonede publikum.

»Jeg ville vise jer noget. Det her er meget spændende for mig. Undskyld. Jeg har fået en tatovering… Hele mit liv har jeg tænkt over, hvad jeg føler nok for til at få det evigt afmærket på min røv. Og nu havde jeg endelig noget«, indledte skuespilleren.

»Jeg er en rigtig firmaets mand, og jeg tænkte bare, at jeg gerne ville have, at alle skulle vide, at serien kommer tilbage. Det har været en lang ventetid. Så hvor kunne jeg putte informationen, så mange mennesker ville komme til at se den?«, fortsatte Odenkirk, inden han viste bar hud til en grinende sal fuld af journalister.

(Foto: Tommaso Boddi/Getty Images for AMC)

»Jeg tror virkelig, at det kan være vores bedste sæson nogensinde. Jeg har ikke set det hele. Selvfølgelig har jeg læst det hele, og vi lavede det, og jeg har hørt fra folk, som har set klippene. De er meget begejstrede for det, og jeg tror virkelig bare, at vi kender vores show nu, og vi kan bevæge os hurtigere og det har fået mere komedie, mere vold og mere drama, der kommer mod dig hurtigere«, afsluttede Odenkirk.

‘Better Call Saul’ sæson 4 får altså amerikansk premiere 6. august, mens den kan ses på dansk Netflix dagen efter. I samme ombæring annoncerede AMC, at serien også er blevet forlænget med sæson 5.

Læs også: Teaseren for ‘Better Call Saul’ sæson 4 sætter flere ‘Breaking Bad’-favoritter i spil

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af