Teaseren for ‘Better Call Saul’ sæson 4 sætter flere ‘Breaking Bad’-favoritter i spil

Teaseren for ‘Better Call Saul’ sæson 4 sætter flere ‘Breaking Bad’-favoritter i spil
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Better Call Saul’ er for længst trådt ud af originalserien ‘Breaking Bad’s store skygge og har fundet sin helt egen underspillede tone i portrættet af den på bunden godhjertede Jimmy McGill, der en dag bliver til en vis lusket advokat ved navn Saul Goodman.

Men nu, hvor vi er på vej mod sæson 4 af en af tidens bedste serier, nærmer de to universer sig også mere og mere hinanden. I sidste sæson dukkede Giancarlo Espositos legendariske Gus Fringe op i spinoff-serien, der etablerede samarbejdet med kyllingekongen og håndlangeren Mike Erhmantraut – seriens anden store hovedperson – som i den kommende sæson kommer til at fylde endnu mere, hvis man skal tro den første teaser, der kan ses ovenfor.

Også lejemorderne The Cousins fra ‘Breaking Bad’ – Leonel og Marco Salamanca – der kort optrådte allerede i sæson 2, ser ud til at få mere skærmtid i sæson 4, der får premiere i USA 6. august og må forventes på Netflix kort efter.

Men først og fremmest synes Jimmys vej mod den mørke side efterhånden at være brolagt. Som han siger i traileren:

»Ved du, hvorfor Gud skabte slanger før advokater? Han havde brug for at øve sig«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Better Call Saul’ sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af