Facebook laver serie om Cristiano Ronaldo – deres største hidtil

Facebook laver serie om Cristiano Ronaldo – deres største hidtil
Cristiano Ronaldo i VM-kampen mod Uruguay forleden. Snart kan man komme meget tættere på den portugisiske verdensstjerne. (Foto: Francois Nel/Getty Images)

Mens rygterne cirkulerer om Cristiano Ronaldos skifte væk fra Real Madrid til italienske Juventus, er han tilsyneladende også tæt på at lukke en anden indbringende kontrakt.

Facebook forhandler nemlig med verdens største fodboldstjerne om en dokumentarserie i 13 afsnit, som de ifølge Varietys kilder skulle have tilbudt portugiseren 10 millioner dollars, eller cirka 63 millioner kroner, for, hvilket vel også er en slags penge.

Serien skal ud på Facebooks platform Facebook Watch, der endnu ikke er tilgængelig herhjemme, om end tjenestens titler godt kan ses fra Danmark, eksempelvis den amerikanske udgave af ‘Skam’. Det vil være Facebooks dyreste seriesatsning hidtil, og fortællingen skal modelleres ligesom dokumentarserien ‘Tom vs. Time’ om football-stjernen Tom Brady, som fulgte ham både på og uden for banen, og som er blevet en stor succes med over 50 millioner seere på flere afsnit.

Faktisk har Facebook allerede et samarbejde med Ronaldo, der med Portugal røg ud i ottendedelsfinalen under det igangværende VM i Rusland. De har nemlig bestilt en fiktionsserie fra fodboldspillerens nye studie, som han ejer sammen med Paul Lee – en serie om et pigefodboldhold på en highschool i staten New York.

Læs også: Netflix bør kigge sig nervøst over skulderen – Facebook og Apple ånder dem i nakken

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af