HBO satser på ‘The Night Of’ sæson 2 – venter bare på hovedforfatter Steve Zaillian

HBO satser på ‘The Night Of’ sæson 2 – venter bare på hovedforfatter Steve Zaillian
Riz Ahmed vandt en Emmy for sin rolle i 'The Night Of'

HBO’s dystre krimiminiserie ‘The Night Of’ blev en anmelderrost seer- og Emmy-succes i 2016, da storspillende Riz Ahmed og John Turturro stod i front for et mordmysterium og efterfølgende retssalsdrama, der i stil og tone aspirerede til at gå i fodsporene på flagskibsserierne fra HBO’s guldalder, og krydrede sin rolleliste med velkendte ansigter fra ‘The Wire’ og ‘Boardwalk Empire’.

Bag serien stod da også ‘The Wire’-manuskriptforfatteren Richard Price og manuskriptforfatteren bag ‘Schindler’s List’ og ‘Gangs of New York’, Steve Zaillian, mens ‘The Wire’s Omar, Michael Kenneth Williams, dukkede op i en central rolle som hårdkogt indsat, og Bodie aka. J.D. Williams gav den som speedsnakkede vidne.

Selvom ‘The Night Of’ ikke nåede op på forbilledernes niveau, var den seværdig underholdning, der lod seeren gætte ivrigt med til det sidste – og gav John Turturro mulighed for at shine som psoriasisramt advokat med et blødt punkt for mordofres røde kat.

HBO har meldt sig klar til at producere en sæson 2, men afventer go fra Steve Zaillian, der ifølge HBO er »en smule ligesom Larry David fra ‘Curb Your Enthusiasm’ – han kommer til os, når han er klar«. Det fortæller HBO’s programchef Casey Bloys til Indiewire.

»Jeg ved, at Steve har styr på det. Så vi giver ham tid indtil, han har fundet sin krog på sæson 2«, siger Bloys.

Til en Emmy-event sidste år sagde Zaillian, at han »ville elske at lave en sæson 2. Hvis Richard (Price, red.) og jeg kan komme på en god historie, så gør vi det helt sikkert«.

Vi venter i spænding.

Læs også: Folkene bag ’The Night Of’: »USA’s retssystem er et larmende cirkus«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af