Ryan Reynolds vil udforske Deadpools panseksualitet i kommende film

Ryan Reynolds vil udforske Deadpools panseksualitet i kommende film
Ryan Reynolds (må man gå ud fra) i 'Deadpool'.

Speed-snakkende, selvhelende, øretæveindbydende og ultravoldelige Deadpool er notorisk for at være Marvel-universets ‘frække’ dreng i klassen, men franchisen kan mere end at kaste afhuggede lemmer mod kameralinsen og fyre oneliners af som maskingeværsalver.

Overfor sine filmfæller har ‘Deadpool’ brudt vigtig grund i forhold til repræsentationen af LGBTQ-karakterer i superhelteuniverset, og blandt andet introduceret Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) som lesbisk, mens Deadpool selv kalder sig panseksuel. Og det er ifølge hovedrolleindehaver Ryan Reynolds ikke blot endnu en kækt satirisk erklæring af den slags, Deadpool lemfældigt strøer om sig.

På weekendens Comic Con i San Diego blev skuespilleren således spurgt om, hvorvidt han regner med, at der vil dukke flere LGBTQ-karakterer op i kommende ‘Deadpool’-film:

»Jeg tror bestemt på, at det her univers skal repræsentere og reflektere den verden, vi lever i. Det fantastiske ved ‘Deadpool’ er, at vi har lov til at gøre ting, som andre superheltefilm ikke nødvendigvis gør. Det (repræsentationen af LGBTQ-karakterer, red.) er noget jeg ville elske at se mere af, helt sikkert igennem Wade fordi vi bygger videre på tematikken«.

‘Deadpool 2’ blev en gigantsucces på verdensplan, hvor den indspillede for over 700 millioner dollars. Den er desuden historiens tredje mest indtjenende film med en R-rating, kun overgået af ‘The Matrix Reloaded’ som nummer to og den første ‘Deadpool’-film på førstepladsen.

Læs også: ‘Deadpool 2’: Ryan Reynolds flabede antihelt er endnu bedre i anden omgang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af