Sacha Baron Cohens nye alter ego har lanceret et »sandhedsbibliotek« online: Artikler inkluderer ’Obama er kenyaner’ og ‘Hillary er en satanistisk illuminati’

Sacha Baron Cohens nye alter ego har lanceret et »sandhedsbibliotek« online: Artikler inkluderer ’Obama er kenyaner’ og ‘Hillary er en satanistisk illuminati’
Sacha Baron Cohen. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Denne uge har stået i Sacha Baron Cohens tegn. Og vi fortsætter lidt endnu.

I forbindelse med lanceringen af komikerens nye satireserie ’Who is America?’ på søndag, har Sarah Palin blandt andet revset komikeren for at have snydt hende til et interview under påskud af, at han var en krigsveteran i kørestol.

Nu tager Baron Cohen til genmæle – eller rettere, hans nye alter ego Dr. Billy Wayne Ruddick gør.

det nystiftede onlinebibliotek Truthbrary.org har ‘Dr. Ruddick’ samlet en række højreorienterede researchartikler, der raser mod »crooked Hillary« (»hun købte sine Blackberrys på eBay og smadrede dem med en hammer«) og »kenyanske Obama«, og lover at viderebringe sandheden til det amerikanske folk om alt fra 9/11, mexikanske indvandrere og den satanistiske Hollywood-elite. Mainstreammedierne kan man nemlig ikke stole på over en dørtærskel, ifølge Ruddick, da de er i lommen på »the deep state og Illuminati«.

»Vi må stå sammen for at bekæmpe Clinton’erne, muslimerne og de vantros mørke magter«, skriver Ruddick.

Han går endvidere i rette med Sarah Palins kritik i et brev til den tidligere guvernør, hvor han blandt andet understreger, at han aldrig forgav at have været i militæret, men at han havde tjent sit land igennem postvæsnet. »Ligesom vores modige præsident kunne jeg desværre ikke komme i militæret på grund af knoglevækster i mine testikler«, tilføjer Ruddick.

»Jeg har altid beundret dig for at fortælle sandheden om Obamas dåbsattest og om, hvor Rusland ligger. Men ma’am, jeg tror, at du er blevet ramt af en bullshit-granat, og nu bløder FAKE NEWS. Du plejede at jage de farligste dyr i landet, som ulve og folk på sociale ydelser. Så hvorfor gå efter en god borger og journalist som mig?« spøger Ruddick.

Læs hele brevet her nedenfor, og besøg selv Truthbrary.org for meget, meget mere.

Læs også: Varm op til ’Who is America?’ med fem af Sacha Baron Cohens bedste live-stunts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af