’Stranger Things’-stjerne spoiler en (mindre) karakters bitre skæbne i tredje sæson

’Stranger Things’-stjerne spoiler en (mindre) karakters bitre skæbne i tredje sæson
Noah Schnapp som Will i 'Stranger Things 2'.

Artiklen indeholder en (lille) spoiler for den kommende tredje sæson af ’Stranger Things’ (med mindre man følger med i serien pga. kæledyrene).

’Stranger Things’-stjernen Noah Schnapp, der spiller rollen som Will Byers i Netflix’ nostalgiske sci-fi-serie, var i sidste uge i den varme stol til Comic-Con i Chicago for at besvare nogle spørgsmål til en række nysgerrige fans.

Et af spørgsmålene omhandlede, hvad der skete med hans hund, Chester – et spørgsmål, Schnapp var lidt for hurtig til at besvare.

»Hvad skete der – i første episode havde du en hund, men så forsvandt den? Ingen så den blive taget af dermagorgannen. Og så skete det samme med Dustins skildpadde – så hvad skete der med de kæledyr?«, lød det fra publikum.

»Øhm, jeg mener – jeg ved ikke, det er – jeg tror, han døde, gjorde han ikke? Det gjorde han«, fortæller Schnapp (mens en fan bag kameraet halvgrinende udbryder »No!«).

»Vent, det er – jeg mener – jeg er sikker på, du kunne regne det ud, tror jeg. I denne sæson er der en grav for ham, som man ser«, fortsatte Schnapp og tyssede på publikum med et smil: »Dette bliver mellem os!«.

Se den fan-filmede video herunder.

Læs også: ’Stranger Things’-skaberne afviser entydigt plagiat-anklage

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af