‘Zombieland 2’ bekræftet: Det originale cast vender tilbage

‘Zombieland 2’ bekræftet: Det originale cast vender tilbage
'Zombieland'.

Det har længe rygtedes, at zombie-kultfilmen ‘Zombieland’ ville få en efterfølger, og nu bekræfter Columbia Pictures – snart et årti efter originalens udgivelse – at ‘Zombieland 2’ er på vej med det originale cast, der blandt andre tæller Emma Stone, Jesse Eisenberg og Woody Harrelson.

Originalen klarede sig anstændigt ved billetlugerne, da den udkom i 2009, hvor filmen indtjente op mod 100 millioner dollars på verdensplan. Siden fik den skæve teenage-zombiekomedie et kultfølge, der har tigget og bedt om en efterfølger i snart 10 år.

Foruden det originale cast vender instruktør Ruben Fleischer, der snart er aktuel med Tom Hardys ‘Venom’, tilbage i den varme stol, mens manuskriptduoen Paul Wernick og Rhett Reese også vender tilbage efter deres seneste arbejde som manusforfattere på ‘Deadpool’-filmene.

‘Zombieland’ varslede ikke blot gennembruddet for Fleischer samt Wernick og Reese, men var også et vigtigt led i både Emma Stone og Jesse Eisenbergs vej til stjernerne, mens filmen også var et led i Woody Harrelsons velfortjente comeback.

»Det her er et af de projekter, som fans har ventet på at se ske i lang tid. Og ingen ønskede det mere end Emma, Woody, Jesse og Abigail [Breslin]«, udtaler direktøren for Columbia Pictures Sanford Panitch i en pressemeddelelse og fortsætter:

»De er nogle af de mest efterspurgte skuespillere, og jeg tror, de laver filmen, fordi de elsker karaktererne. Vi er begejstrede for, at Ruben havde lyst til at komme tilbage og instruere efterfølgeren, for hans arbejde på ‘Venom’ har været fuldkommen fantastisk«.

‘Zombieland 2’ forventes at få premiere oktober 2019.

Læs også: Manden bag ’The Lobster’ og ’The Killing of A Sacred Deer’ er tilbage – se traileren til ’The Favourite’ med Emma Stone

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af