007-producer åbner døren på klem for Idris Elba som næste James Bond

007-producer åbner døren på klem for Idris Elba som næste James Bond
Idris Elba som 'Luther', der snart vender tilbage med sæson 5.

Den britiske skuespiller Idris Elba har længe været rygtedes som en mulig arvtager for Daniel Craig i den ikoniske rolle som Bond, James Bond. Han er gået fra at være klar favorit til at blive kaldt for »street« til at spille 007, men nu er den populære ‘Luther’-skuespiller muligvis tilbage i front.

Ifølge den amerikanske filminstruktør Antoine Fuqua (‘Training Day’) har Bond-produceren Barbara Broccoli givet udtryk for, at det er på tide, at en skuespiller af en etnisk minoritet indtager rollen, og at det vil ske før eller siden. Det skriver The Daily Star.

Og Fuqua er hurtig til at pege på fan-favoritten Idris Elba som en oplagt kandidat: »Idris kunne gøre det, hvis han var i form. Man har brug for en fyr med et stort fysisk nærvær. Idris har det«.

Idris Elba er på nuværende tidspunkt 45 år, og ville i fald af en fremtidig casting blive en af de ældste Bonds nogensinde. Han er kun 5 år yngre end Daniel Craig, som indtager rollen for sidste gang i den kommende ‘Bond 25’, der forventes at udkomme i slutningen af 2019.

Alligevel er flere fans allerede taget til Twitter for at udtrykke deres uforbeholdne støtte til Idris Elba:

Læs også: Jane Bond? Gillian Anderson kører sig selv i stilling som den næste agent 007

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af