’American History X’-instruktør caster robot til hovedrolle i ny film

’American History X’-instruktør caster robot til hovedrolle i ny film
Tony Kaye. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

’American History X’-instruktør Tony Kaye har foretaget et temmelig alternativt valg i castingen til sin næste film, ’2nd Born’, der efter sigende kommer til at have en »robotskuespiller« i hovedrollen. Det skriver Deadline.com.

Frem for at hyre en skuespiller af kød og blod iført robotkostume og -makeup eller gøre brug af den vanlige kombination af motion capture og CGI har Kaye og produceren Sam Khoze besluttet at caste en ægte robot, der skal trænes i skuespilmetoder inden optagelserne. Duoen håber, at robotskuespilleren vil blive indlemmet i skuespilfagforeningen Screen Actor’s Guild, hvilket også vil gøre den berettiget til priser.

’2nd Born’ er efterfølgeren til komedien ’1st Born’, der blandt andre har Val Kilmer (’Kiss Kiss Bang Bang’) og Denise Richards (’The World Is Not Enough’) i rollerne som svigerfamiliemedlemmer, der tvinges til at samarbejde om at redde deres første barnebarn.

’1st Born’ får premiere i løbet af i år, og flere af skuespillerne fra castet på ’1st Born’ er også på den foreløbige rollebesætning i efterfølgeren, hvor de altså kommer til at spille side om side med robotskuespilleren, der så vidt vides endnu ikke er fundet.

Læs også: Glem CGI-manien: Håndlavet action er Hollywoods hotteste ny-gamle trend

Læs også: ‘The Equalizer 2’: Denzel Washington er lyspunktet i opkog af hævnfilmgenren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af