Angelina Jolie anklager Brad Pitt for ikke at betale børnebidrag, og Pitt tager til genmæle

Angelina Jolie anklager Brad Pitt for ikke at betale børnebidrag, og Pitt tager til genmæle
Angelina Jolie og Brad Pitt til verdenspremieren på 'Maleficent' (Foto: (Frazer Harrison/Getty Images))

Den ellers perfekte facade krakelerede hurtigt, da Angelina Jolie og Brad Pitt annoncerede, at de skulle skilles i september 2016. Selvom det snart er to år siden, er skilsmissen dog ikke overstået endnu.

I tirsdags indgav Jolie nogle juridiske dokumenter, hvor hun udtrykker sit ønske om, at skilsmissen skal være afsluttet inden årets udgang og samtidigt anklager Pitt for »ikke at have betalt nogen betydningsfulde børnebidrag« til trods for en »uformel aftale« om betaling. Hun søger derfor om en konkret juridisk aftale om betaling af børnebidrag med tilbagevirkende kraft.

I går svarede Pitt så igen med nye dokumenter, der anklager Jolie for et lemfældigt forhold til sandheden. »[Angelina Jolies] anmodning er unødvendig, udelader vigtig information og er et slet skjult forsøg på at manipulere mediedækningen af sagen«.

Det fremgår af dokumentet, at Pitt skulle have betalt over ni millioner dollars til Jolie, hvoraf de otte millioner gik Jolies nuværende bopæl. De resterende 1,3 millioner er blevet brugt til betaling af regninger og børnebidrag. Dokumentet konkluderer, at der derfor ikke er behov for en høring om børnebidrag. Det er endnu uvist, om en sådan høring kommer til at finde sted.

Det er ikke første gang, at Jolie har rettet beskyldninger mod Pitt. Umiddelbart efter skilsmissen anmeldte Jolie Pitt for vold mod deres 15-årige søn, men anklagerne blev afvist af efterforskere. Dengang skrev vi: »Det er forhåbentlig et sidste punktum i en trist, offentlig skilsmisse«, og det kan vi så gentage i dag.

Læs også: Brad Pitt og Angelina Jolie iscenesatte deres skilsmisse på film – men dengang var der håb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af