Brad Pitt og Leonardo DiCaprio ufrivilligt photoshoppet på Tarantino-billede

Brad Pitt og Leonardo DiCaprio ufrivilligt photoshoppet på Tarantino-billede
Brad Pitt og Leonardo DiCaprio i 'Once Upon a Time in Hollywood'.

Det første, allerede ikoniske billede af Brad Pitt og Leonardo DiCaprio fra settet på Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’ har efterhånden floreret på nettet i et par måneder.

Det forekom at være to perfekte Hollywoodstjerner, men åbenbart var de oprindeligt ikke helt formfuldendte nok til Sony Pictures’ standarder, hvorfor filmselskabet bortopererede uperfekthederne i det digitale svar på plastikkirurgi: Photoshop.
Herefter udgav selskabet ved en fejl den ikke-photoshoppede udgave i pressemateriale, som Page Six nåede at kigge nærmere på, før det blev fjernet igen.

Brad Pitt før og efter photoshop.
Leonardo DiCaprio før og efter photoshop.

Afmonteringen af Pitts og DiCaprios overflødelige hud tager Sony ansvaret for i en pressemeddelelse, der fastslår, at de to skuespillere »ikke anmodede om at få retoucheret billedet. […] Vi påtager os det fulde ansvar for fejlen«.

Uanset hvad står de to filmstjerner skarpt som hovedkaraktererne Rick Dalton (DiCaprio), en tidligere stjerne i en western-serie, og hans stuntdouble Cliff Booth (Pitt), der kæmper for et comeback i Hollywood anno 1969. ’Once Upon a Time in Hollywood’ får premiere i sommeren 2019.

Læs også: Leonardo DiCaprio og Brad Pitt skulle have spillet hovedrollerne i ‘Brokeback Mountain’

Læs også: Se første slående billede af Margot Robbie i Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af