Emma Watson erstatter Emma Stone i Greta Gerwigs ’Little Women’

Emma Watson erstatter Emma Stone i Greta Gerwigs ’Little Women’
Emma Watson til premieren på Disneys 'Skønheden og udyret' i 2017. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Da musicalen ’La La Land’ hittede i 2017, kom det frem, at Emma Stone ikke oprindeligt var tiltænkt den syngende og dansende hovedrolle, der som udgangspunkt skulle være spillet af Emma Watson. Det skyldtes kalenderproblemer, da optagelserne karambolerede med andre projekter for Watson, fortalte hun i et interview med Entertainment Weekly:

»Det er én af de frustrerende ting, hvor navne meget tidligt bliver tilknyttet projekter for at skabe opmærksomhed, før noget faktisk er aftalt. Planlægningsmæssigt fungerede det ikke for mig«.

Nu er rollerne og Emma’erne byttet om. I Greta Gerwigs kommende indspilning af ’Little Women’ var Stone først castet til rollen som søsteren Meg March, der nu overtages af Watson, skriver Variety. Stone er forhindret i at medvirke i det ellers stjernespækkede cast, der foreløbigt består af blandt andre Meryl Streep og ’Lady Bird’-duoen Saoirse Ronan og Timothée Chalamet, fordi efterårets Oscarræs forpligter hende til at promovere et andet historisk drama, nemlig Fox Searchlights ’The Favourite’, der kan have gode chancer for at blive nomineret.

Gerwig skriver og instruerer ’Little Women’ baseret på Louisa May Alcotts roman fra 1800-tallet, der følger de fire søstre Meg, Jo, Beth og Amy March i tiden efter den amerikanske borgerkrig. ’Little Women’ har flere gange figureret på filmlærredet, mest kendt i Gillian Armstrongs udgave fra 1994 med blandt andre Winona Ryder, Claire Danes, Susan Sarandon, Kirsten Dunst og Christian Bale på rollelisten.

Produktionen er sat til at starte næste måned, og filmen er planlagt til at få premiere i slutningen af 2019.

Læs også: Interview med Greta Gerwig – Bag facaden spirede en fuldtonet filmkunstner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af