Første hårrejsende trailer til det danske gangsterdrama ’Holiday’ med Victoria Carmen Sonne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det danske gangsterdrama ’Holiday’ fik verdenspremiere på Sundance-festivalen i januar, hvor den var nomineret i konkurrencen for internationale spillefilm og høstede fine anmeldelser.

Hovedrollen indtages af det strålende danske talent Victoria Carmen Sonne (’I blodet’, ’Vinterbrødre’), som spiller den unge rodløse Sascha, der på den tyrkiske solkyst agerer elskerinde til gangsterbossen Michael (Lai Yde Holgaard fra ’Bedrag’ og ’Dicte’). Filmen er svenske Isabella Eklöfs debut og har allerede vakt debat. Det skyldes dels, at den beskriver en ung kvinde, der passivt indgår i et voldeligt forhold, dels et par utroligt modbydelige overgrebsscener.

I traileren introduceres vi til Saschas ekstravagante tilværelse med dyrt designertøj og vilde fester i Michaels luksusvilla – men også den mørke bagside af det søde liv.

Manuskriptet er udarbejdet i samarbejde med radiovært og forfatter Johanne Algren, og filmen er fotograferet af Nadim Carlsen, der ligesom Eklöf blev uddannet på Den Danske Filmskole i 2011. ’Holiday’ har dansk biografpremiere den 11. oktober og er én af de stærke danske debutfilm, som vi på Soundvenue præsenterer forpremierer på den kommende tid.

Læs også: Internationale anmeldere roser dansk thrillerdebut på Sundance – overgrebsdrama deler vandene

Læs også: Soundvenue præsenterer: Se debutperlerne, der får jorden til at skælve under dansk film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af