Mark Wahlberg støtter udskældt Oscar-kategori: »Vi ville have vundet et par stykker«

Mark Wahlberg støtter udskældt Oscar-kategori: »Vi ville have vundet et par stykker«
Mark Wahlberg i 'Mile 22'.

Mens kritikken hagler ned over Oscar Akademiets nye tiltag, kategorien for bedste populær film, som vi her på sitet dømte en »exceptionelt dårlig idé«, har den prestigefulde prisuddeling fået én støtte i Hollywood.

I et interview med Variety udtalte skuespilleren, at »hvis de havde haft den kategori før, havde vi vundet et par stykker af dem«.

Wahlberg har været nomineret til en Oscar to gange – for sin birolle præstation i Martin Scorseses Oscar-vindende ‘The Departed’ og som producer på boksefilmen ‘The Fighter’, hvor han også selv spiller hovedrollen. Men hidtil er Wahlbergs mindre kunstneriske film såsom ‘Transformers: The Last Knight’ gået under Akademiets radar.

»Vi har haft nogle virkeligt kommercielt succesfulde film, som vi tænkte bestemt var værdige til den slags hæder. Vi laver film, som vi vil have folk skal nyde, og hvis vi får den slags anerkendelser, fantastisk. Hvis ikke, så laver vi filmene for publikums nydelse«, fortsætter Wahlberg.

Herhjemme er skuespilleren snart aktuel i Peter Bergs actionthriller ‘Mile 22’, hvor han spiller en amerikansk elitesoldat, der får til opgave at smugle en mystisk politibetjent med vigtige informationer ud af landet. ‘Mile 22’ får dansk biografpremiere den 30. august.

Læs også: Oscars nye tiltag er en exceptionelt dårlig idé

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af