MeToo-frontkvinde Asia Argento selv anklaget for seksuelt overgreb

MeToo-frontkvinde Asia Argento selv anklaget for seksuelt overgreb
Asia Argento på Cannes i 2017 (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Den italienske instruktør og skuespillerinde Asia Argento har været en af de tydeligste frontpersoner for MeToo-bevægelsen som ét af ofrene for detroniserede Harvey Weinsteins seksuelle overgreb. Også en følelsesladet tale på årets Cannes-filmfestival vakte opsigt.

Nu viser det sig ifølge The New York Times, at Argento selv er blevet anklaget for seksuelt overgreb. Det drejer sig om skuespilleren Jimmy Bennett, der spillede Argentos søn i ’The Heart is Decietful Above All Things’ fra 2004. Bennett anklager Argento for seksuelt overgreb på et hotelværelse i Californien i 2013. Bennett var på daværende tidspunkt 17 år, mens den seksuelle lavalder i Californien er 18.

Bennett sagsøgte oprindeligt Argento for 3,5 millioner dollars på grund af overgreb og mistede indtægter som følge af psykiske traumer. Sagen blev afsluttet med et forlig på 380.000 dollars tilbage i april. Argentos advokat skrev efterfølgende et brev til Bennett, hvor der blandet andet stod: »Vi håber, at du aldrig skal opleve noget lignende igen«.

Bennetts advokat har udtalt, at grundlaget for søgsmålet var, at Bennett fik revet gamle følelser op, når han så Argento stå frem og fortælle om sine oplevelser med Harvey Weinstein.

Læs også: Den italienske presse angriber Asia Argento efter Weinstein-udtalelser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af