Natalie Portman er feteret popstjerne i første teaser til ‘Vox Lux’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En glimmerudsmykket Natalie Portman optræder som popstjerne i det kommende musikdrama ’Vox Lux’, som bliver teaset i den første officielle trailer med skuespilstjernen i fuldt pelspopsuit.

Portman spiller den fiktive popmusiker Celeste, der får uventet succes på musikscenen, og filmen følger hendes vej til superstjernestatus fra 1999 frem til i dag. I traileren befinder vi os backstage, hvor vi følger Portman bagfra komme gående ind mod scenen, og den pelsede vingeagtige dragt vækker minder om Portmans sidste scenekunstnerrolle som balletdanser i ’Black Swan’ fra 2010.

Portman figurerede tidligere i år i en hovedrolle i scifi-gyset ’Annihilation’, der fik premiere på Netflix. ’Vox Lux’ derimod rammer biograflærredet allerede næste uge, hvor den får premiere på filmfestivalen i Venedig.

Filmen er instrueret af Brady Corbert, der vender tilbage til Venedig, efter hans instruktørdebut med dramaet ’The Childhood of a Leader’ havde premiere på festivalen i 2015. Corbert medvirkede desuden i en mindeværdig rolle som den ene af psykopaterne i Michael Hanekes amerikanske ’Funny Games’.

På rollelisten finder man desuden Jude Law, Stacy Martin, Jennifer Ehle og Raffey Cassidy, og filmens sange bliver komponeret af ingen ringere end Sia.

Den danske premiere er endnu uvis.

Læs også: Natalie Portman: »Jeg har en meget adskilt tilværelse – næsten som en varulv«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af