Robert Redford røver banker på stribe i sin sidste filmrolle – se traileren til ‘The Old Man and the Gun’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

82-årige Robert Redford går på pension med et brag. Hans hovedrolle i David Lowerys Oscar-potentielle ‘The Old Man and the Gun’ bliver skuespillerens sidste, men at dømme ud fra filmens nyeste trailer, er der tale om et særdeles lovende farvel.

Filmen fortæller den sande historie om Forrest Tucker, der undslap fra San Quentin-fængslet i en alder af 70 år og begik stribevis af bankrøverier efterfølgende, som fik stor mediedækning. I traileren ser vi ham udføre røverierne med et smil på læben og på bedste gentleman-vis.

Casey Affleck spiller politibetjenten, som bliver besat af at fange Tucker, men gang på gang bliver løbet om hjørner af den aldrende røver. Sissy Spacek spiller Tuckers sene kærlighed.

‘The Old Man and the Gun’ er Redfords andet samarbejde med Lowery efter ‘Peter og dragen’. Lowery har seneste fået stor ros for indie-spøgelsesfilmen ‘A Ghost Story’, men med sit andet Redford-samarbejde kan han meget vel have kurs mod den kommende prissæson. Filmen distribueres af Fox Searchlight, der plejer at gå efter Oscar-podiet, og samtidig er den udtaget til den prestigefulde filmfestival i Toronto.

‘The Old Man and the Gun’ får dansk biografpremiere 20. december.

Læs også: Årets mest mærkværdige film er halvt dansk – se traileren til ‘Grænse’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af