Se første trailer til Ben Stillers stjernespækkede fængselsserie ’Escape at Dannemora’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fans af fængselsdramaer som ‘Orange is the New Black’ og ‘The Night Of’ kan godt begynde at glæde sig til efteråret, der byder på en ny serie af slagsen, der umiddelbart er i mere dyster familie med sidstnævnte end førstnævnte.

Kanalen Showtime har nemlig offentliggjort premieredato og den første officielle trailer til miniserien ’Escape at Dannemora’, der fortæller historien om to fangers virkelige og opsigtsvækkende fængselsflugt fra Clinton Correctional Facility (også kaldet Dannemora) i New York i 2015.

Seriens i alt otte afsnit instrueres af Ben Stiller, der kaster sig ud i et sjældent alvorligt ærinde, og dømt ud fra traileren er han sluppet godt fra det. Stiller er som instruktør ellers mest velbevandret i mere lattermilde genrer med komedier som ’Tropic Thunder’ og ’Zoolander’. Han har dog tidligere flirtet med det seriøse i blandt andet ’The Secret Life of Walter Mitty’, men ’Escape at Dannemora’ ligner unægteligt det mest mørke, han hidtil har haft på repertoiret.

Forventningerne stiger da også gevaldigt med det stjernebesatte cast, der blandt andre tæller Benicio Del Toro (’Sicario’, ’Traffic’) og Paul Dano (’There Will be Blood’, ’Prisoners’) i rollerne som de to morddømte indsatte, Richard Matt og David Sweat.

Del Toro og Dano ledsages desuden af Oscarvinder Patricia Arquette (’Boyhood’), der har undergået en monstrøs forvandling for at komme til at ligne den 51-årige fængselsmedarbejder Tilly Mitchell, som indleder et seksuelt forhold til begge fanger og bliver en central del af deres flugtplaner.

Serien får premiere på HBO Nordic 19. november.

Læs også: Interview med Benicio Del Toro – Skuespilleren med hang til narko

Læs også: Første rigtige trailer til Netflix-serien ‘Maniac’ med Emma Stone og Jonah Hill er en eksplosion af vilde ideer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af