Se første trailer til Mad Men-skabers stjernespækkede antologiserie ’The Romanoffs’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden vi for nu tre år siden tog afsked med Matthew Weiners ’Mad Men’, har rygterne om skaberens næste serie floreret heftigt. Sidste år offentliggjorde Weiner, at det bliver en Amazon-serie med titlen: ’The Romanoffs’. En antologiserie, der tager udgangspunkt i otte forskellige historier om en række mennesker, der mener, de er efterkommere efter den russiske kejserfamilie. Alle sammen spredt ud over hele verden – alle sammen mere eller mindre overbeviste og ret stolte over at kunne skrive det fornemme efternavn på profilen.

Nu er den første trailer til ’The Romanoffs’ landet, og den byder på en lynhurtig gennemgang af det stjernespækkede persongalleri krydret med lige dele mystik og humor. Traileren præsenterer os blandet andet for et par kærkomne ’Mad Men’-gensyn i form af Christina Hendricks og John Slattery (aka Joan og Roger Sterling), et par ret royalt udseende typer, der tydeligvis lever højt på frugten fra deres slægtstræer samt et par regulære skeptikere, heriblandt Amanda Peet, der er træt af det »Romanov shit«.

Første episode af ’The Romanoffs’ får titlen ’The Violet Hour’ og har Marthe Keller, Aaron Eckhart, Inès Melab og Louise Bourgoin i hovedrollerne, mens anden episode med titlen ’The Royal We’ byder på Corey Stoll, Kerry Bishé, Janet Montgomery og Noah Wiley.

‘The Romanoffs’ bliver således også Matthew Weiners første udgivelse i kølvandet på sidste års sexchikane-skandale, hvor den kvindelige ‘Mad Men’-medforfatter Kate Gordon anklagede Weiner for at have gjort eksplicitte, upassende tilnærmelser. Weiner benægtede, at der skulle være hold i anklagen.

De første to episoder af ’The Romanoffs’ får amerikansk premiere via Amazon Prime den 12. oktober, hvorpå de følgende afsnit lander ugentligt. Den danske premiere er endnu ikke offentliggjort, men med al sandsynlighed kommer den til at lande dagen efter den amerikanske.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af