Sean Penn rejser mod Mars i første trailer til ’House of Cards’-skabers nye serie: ’The First’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I jagten på at udbedre sin karrieremæssige deroute har Sean Penn besluttet sig for at rejse til Mars. Det gør han i den kommende serie ’The First’, der om to ugers tid går i luften via Hulu. Den første trailer er landet i dag, og den vidner om en intens astronaut-branche, komplicerede familierelationer og ikke mindst smukke billeder af den røde planet.

’The First’ er skrevet af ’House of Cards’-skaberen Beau Willimon, der forlod sin egen serie inden dens femte sæson for at søge mod Mars. Et spændende træk fra forfatterens side, der kun har højnet forventningerne til hans nye serie.

Sean Penn spiller en af fem astronauter, der bliver udvalgt til rejsen mod Mars, hvilket måske lidt mod forventning kommer at udspille sig mere i hans intimsfære snarere end i rummet, hvis man kan tro trailerens plotmæssige, umiddelbart ganske spændende afvejning.

Rollelisten tæller foruden Penn navne som Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, Oded Fehr, James Ransone, Hannah Ware og Melissa George.

‘The First’ får amerikansk premiere på Hulu den 14. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af