‘The End of the Fucking World’ vender »fucking tilbage«

‘The End of the Fucking World’ vender »fucking tilbage«
Alex Lawther og Jessica Barden i 'The End of the Fucking World'.

Teenagepsykoseserien ’The End of the Fucking World’ vender »fucking tilbage« i en sæson 2, meddeler seriens officielle Twitterkonto i et teasende tweet (se herunder). Skaberen, Charlie Covell, fortsætter bag roret i anden sæson, der ligesom den første bliver co-produceret af Netflix og Channel 4.

’The End of the Fucking World’ er baseret på Charles Forsmans prisvindende tegneserie af samme navn, der handler om to retningsløse teenagere, som begiver sig på en roadtrip dømt til at gå galt i et forsøg på at undslippe en ensformig hverdag med hver deres uengagerede forældre.

Duoen består af James (spillet af Alex Lawther fra ’Black Mirror’), der er selverklæret psykopat, og hans rebelske modstykke Alyssa (Jessica Barden fra ’Penny Dreadful’), og som deres kaotiske rejse udfolder sig, bliver det tydeligt, at der ikke er nogen vej tilbage for det umage par.

Seriens første sæson høstede stor anmelderros – blandt andet seks stjerner fra vores egen anmelder – og er nomineret til en Emmy for Justin Browns fotografiske arbejde. Flere kritikere har i denne forbindelse påpeget, at den dramatiske afslutning på første sæson ikke kalder på en opfølger, blandt andre Rolling Stone-skribent Alan Sepinwall, der skriver: »’The End of the Fucking World’ var fremragende: Lad os håbe Netflix ikke bestiller flere sæsoner«.

Andre forholder sig imidlertid mere positive, heriblandt IndieWires Ben Travers, der ser muligheder for at udfolde fortællingen i en anden sæson.

’The End of the Fucking World’ sæson 2 har endnu ikke fået en premieredato, men første sæson ligger tilgængelig på Netflix.

Læs også: En hyldest til det fabelagtige politipar fra ’The End of the F**cking World’

Læs også: De bedste tv-serier i første halvdel af 2018 – top 15-11

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af