Youtube fjerner chokerende teaser for horrorfilmen ’The Nun’

Youtube fjerner chokerende teaser for horrorfilmen ’The Nun’

Den 6. september har den nye gyser ’The Nun’ premiere i de danske biografer. En teaser til filmen har dog allerede formået at skræmme adskillige mennesker, i så høj grad at Youtube nu har valgt at fjerne den for at overskride deres retningslinjer.

Teaseren, der blot er seks sekunder lang, viser først en sort skærm med et volumen-ikon, så det ser ud, som om lyden på ens computer bliver skruet ned. Efter et kort sekunds total tavshed klipper den til et nærbillede af den skræmmende nonne fra filmen, ledsaget af en meget voldsom lydeffekt.

Teaseren viser intet andet indhold fra filmen end dens titel og har derfor ingen anden funktion end at give seeren et chok. Man kan kun håbe, at filmen forsøger sig med noget lidt mere gennemtænkt uhygge end letkøbte scares.

Et tweet, der advarer om chokeffekten, blev delt over 100.000 gange og har været medvirkende til, at Youtube har fjernet teaseren i henhold til deres bestemmelser om »chokerende indhold«. Se videoen og læs det pågældende tweet herunder.

’The Nun’ er, ligesom ’Annabelle’-filmene, et spinoff til de populære ’The Conjouring’-film og foregår i Rumænien i 1952. Vatikanet sender en nonne, en præst og en novice til et kloster for at undersøge et mystisk selvmord begået af en af klostrets nonner. Filmens titulære nonne er den uhyggelig Valak, der optrådte i ’The Conjouring’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Se første ildevarslende trailer til den kommende ’The Conjuring’-prequel ’The Nun’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af