Casting-nyt: Interessante roller til Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Domhnall Gleeson og Mel Gibson

Casting-nyt: Interessante roller til Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Domhnall Gleeson og Mel Gibson
Zoë Kravitz (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Efter en række år ude i kulden er Mel Gibson for alvor kommet tilbage i varmen i Hollywood, især efter ‘Hacksaw Ridge’, som Gibson instruerede, og som modtog seks Oscar-nomineringer. Nu er Gibsons næste projekt som instruktør blevet annonceret. Det bliver et remake af den klassiske western ‘The Wild Bunch’ fra 1969. Projektet ligger dog nok nogle år ude i fremtiden, da Gibson har en række andre projekter i støbeskeen. Det gælder blandt andet roller i Anden Verdenskrigsfilmen ‘Destroyer’ med Mark Wahlberg og action-thrilleren ‘War Pigs’ med Colin Farrell. Gibson har også en fortsættelse af ‘The Passion of the Christ’ på tegnebrættet.

Andetsteds i Hollywood er Kate McKinnon (‘Ghostbusters’) netop blevet tilføjet til castet på Jay Roachs ‘Fair and Balanced’, der omhandler en omfattende sexchikaneskandale på Fox News, en af Amerikas mest sete nyhedskanaler. Filmen følger en gruppe kvinder, der tog kampen op mod chikanen og var med til at få afsat Roger Ailes, der var direktør for Fox News og et af de mest magtfulde mennesker i den amerikanske medieverden. McKinnon skal blandt andet spille over for ingen ringere end Charlize Theron, Nicole Kidman og Margot Robbie.

På seriefronten skal Zoë Kravitz (‘Mad Max: Fury Road’, ‘Big Little Lies’) både spille hovedrollen i og være executive producer på et serie-remake af filmen ‘High Fidelity’ fra 2000. Den oprindelige film havde John Cusack i hovedrollen (blandt andre over for Iben Hjejle) som ejeren af en pladeforretning, der gennemgik en top 5 over sine værste breakups. Kravitz skal spille Cusacks rolle, så kønsfordelingen bliver omvendt af originalen, ligesom det er sket med ‘Ghostbusters’ og ‘Ocean’s 8’ i de senere år. Serien bliver lavet til Disneys kommende streamingtjeneste.

Hos HBO har man castet Domhnall Gleeson (‘Star Wars: The Last Jedi’, ‘Ex Machina’) til en hovedrolle i serien ‘Run’, der er skabt af Vicky Jones og Phoebe Waller-Bridge. Waller-Bridge har stået bag to af de bedste serier fra de seneste år, ‘Killing Eve’ og ‘Fleabag’. ‘Run’ handler om en kvinde, der tager på en rejse med en gammel flamme for at opfylde et løfte fra sin ungdom. Gleeson, der skal spille sin første store rolle i en tv-serie (med undtagelse af et ‘Black Mirror’-afsnit), skal spille en succesfuld irsk selvhjælpsguru.

Læs også: Ode til ‘Killing Eve’ – Tak for en dødsenslækker flirt, Phoebe Waller-Bridge

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af