Frank Hvam og Casper Christensen arbejder på ny ‘Klovn’-film

Frank Hvam og Casper Christensen arbejder på ny ‘Klovn’-film
Casper og Frank i den seneste 'Klovn'-film, 'Klovn Forever'. (Foto: Per Arnesen)

Frank Hvam og Casper Christensens comeback til serieformatet i ‘Klovn’-regi lakker mod enden. Der er kun to afsnit afsnit tilbage af sæson 7, men nu tyder meget på, at Hvam og Christensen langt fra er færdige med det metafiktive univers.

Allerede under Copenhagen TV Festival åbnede de to komikere op for, at de godt kunne forestille sig at vende tilbage til ‘Klovn’-universet igen, og nu står det klart, at de allerede har en opfølger under udarbejdelse – tilmed en film, der følger op på ‘Klovn: The Movie’ fra 2010 og ‘Klovn Forever fra 2015.

Arbejdstitlen er ‘Klovn Happyland’, og Casper Christensen og Frank Hvam har fået 200.000 i udviklingsstøtte fra Det Danske Filminstitut, fremgår det af instituttets hjemmeside. Det var Filmz.dk, der spottede støtten først og rapporterede nyheden.

Det er instruktør Mikkel Nørgaard, der er tilknyttet projektet sammen med Casper og Frank. Han instruerede også den oprindelige serie – dog ikke den nye sæson – og begge de foregående ‘Klovn’-film.

En udviklingsstøtte omsætter sig ikke altid i en film, når det kommer til stykket – nogle projekter strander på tegnebrættet – og Casper Christensen udtaler da også til Ekstra Bladet:

»Jeg kan ikke bekræfte, der kommer en tredje ‘Klovn’-film. Vi har fået udviklingsstøtte, og så har man en masse ideer, som man skriver på. Længere henne ad vejen finder man ud af, om man kan lave et manus«.

Med et par hundrede tusinde kroner i bagagen er det dog sikkert og vist, at duoen rumsterer med planerne, og at de ikke umiddelbart føler sig færdige med at spille karikerede udgaver af sig selv.

Læs også: Casper & Frank om ny stil i ‘Klovn’ – »vi blev trætte af at se 45-årige mænd løbe rundt i bar røv«

Læs også: Anmeldelse af ‘Klovn’ afsnit 8 – Lars Hjortshøjs oprindelseshistorie chokerer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af