‘Girls’-duo står bag ny HBO-serie – se traileren til ‘Camping’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hjernerne bag den hyldede HBO-serie ‘Girls’ har en ny komedieserie under opsejling, der går under titlen ‘Camping’ og har Jennifer Garner i en bærende rolle (og et muligt comeback?). Lena Dunham og Jenni Konner har denne gang forladt New York og bevæget sig ud i naturen, hvor en campingtur går over gevind og bliver en test af forholdet mellem de camperende.

Garner spiller Kathryn, en kontrollerende LA mom, der har arrangeret en udflugt med venner og familie for at fejre sin mand Walts (David Tennant fra ‘Broadchurch’ og ‘Jessica Jones’) 45 års fødselsdag. Trods nøje planlægning går turen dog ikke helt som planlagt, da uinviterede gæster trænger sig på, og naturens kræfter ikke går helt efter Kathryns hoved. Snart er både familieforhold, ven- og ægteskaber ved at gå i opløsning.

Serien er et remake af en britisk serie af samme navn fra 2016, hvis skaber, Julia Davis, sidder med som producer i den kommende amerikanske udgave. På rollelisten finder man desuden Juliette Lewis, Brett Gelman, Ione Skye, Janicza Bravo, Arturo del Puerto og Cheyenne Haynes.

Campingmareridtet får premiere på HBO Nordic mandag den 15. oktober.

Læs også: Lena Dunham får rolle i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af