Marvel hyrer CPH PIX-aktuel instruktør til ‘The Eternals’

Marvel hyrer CPH PIX-aktuel instruktør til ‘The Eternals’
Tegneserien 'The Eternals'

Selvom Marvels filmiske univers efterhånden tæller adskillige superhelte, er der stadig mange, der endnu ikke har ramt det store lærred. Det gælder blandt andet superheltegruppen ‘The Eternals’, der havde deres debut i tegneseriehæfterne i 1976. ‘The Eternals’ har fået deres kræfter af nogle gudelignende væsener for at kunne beskytte jorden fra ondskab.

Nu skriver Variety, at en instruktør er fundet til ‘Eternals’-filmen. Valget er faldet på Chloé Zhao, der oprindeligt er fra Kina, men nu bor og laver film i USA. Zhao bliver den første kvinde, der alene skal være instruktør på en Marvel-film. Den kommende ‘Captain Marvel’ har to instruktører, hvoraf den ene er en kvinde. Valget kommer ikke længe efter, at Marvel har mødt kritik for at prioritere hvide mænd i deres valg af instruktører. 

Valget bliver kun mere interessant, når man ser på Zhaos tidligere film. Hun har indtil videre instrueret to film, der begge er små, personlige indie-produktioner. Hendes seneste, ‘The Rider’, om en mands kamp med at genfinde sin identitet efter en voldsom skade, fik fremragende anmeldelser med på vejen fra Cannes-festivalen. Filmen kan opleves på årets CPH PIX i serien ‘Made Indie USA’, som Soundvenue præsenterer.

Flere detaljer om ‘The Eternals’ findes indtil videre ikke, da Marvel holder kortene meget tæt til kroppen om alle de film, der har premiere efter næste års ‘Avengers 4’. Man kan dog forestille sig en premieredato sent i 2020. Filmen bliver skrevet af de forholdsvist ukendte Matthew og Ryan Firpo.

Læs også: Soundvenue præsenterer stor serie med amerikanske indie-hits under CPH PIX

Læs også: Første trailer til ‘Captain Marvel’ er landet – med en CGI-forynget Samuel L. Jackson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af