Ny ‘The Nun’-teaser for »chokerende« for Google

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den aktuelle gyserfilm ‘The Nun’ må nu endegyldigt dømmes for uhyggelig til Google, der igen har fjernet en reklame for en ny og ultrakort trailer for filmen på grund af »chokerende billeder og indhold«.

Det er kun tre uger siden, Google sidst afviste en trailer for filmen, fordi indholdet blev vurderet for skræmmende til virksomhedens retningslinjer. De 20 sekunders montagegys, der tilsyneladende har skræmt livet af Googles beslutningstagere, ligger dog stadig tilgængelig på Youtube under titlen ‘Darkest’ udgivet af Warner Bros. Pictures’ danske afdeling.

Videoen viser glimt af en række scener fra filmen om »det mørkeste kapitel i ‘Nattens Dæmoner’-universet«, der foregår i 1952 i et isoleret kloster i Rumænien, hvor en præst (Demián Bichir) og en ung novice (Taissa Farmiga) undersøger et mystisk selvmord. Den frygtindgydende nonne optrådte første gang på skærmen under navnet Valak i ‘Nattens Dæmoner 2’ (‘The Conjuring’), og nu har den monstrøse kvindeskikkelse altså fået sit eget spinoff.

Nonnegyset bliver i øjeblikket vist i danske biografer landet over – afspil eventuelt videoen, inden du styrter til billetlugen, og vurder, om din gysertærskel er lige så lav som Googles.

Læs også: ‘The Nun’: Gyser-spinoff jager effektivt en skræk i livet på publikum

Læs også: Udskældt og undervurderet: De mest chokerende jump scares nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af