Se første trailer til Hella Joofs ‘Happy Ending’, hvor livskrisen kradser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hella Joof står bag en perlerække af danske film, der gransker parforholdets genvordigheder, sidst i ‘All Inclusive’, hvor 60-årige Lise og hendes to døtre tager på charterferie, efter hun har taget sin mand i utroskab og nu står på dørtrinnet til en skilsmisse. I den første trailer til komedien ‘Happy Ending’ er det Helle, der bliver forladt af Peter, netop som de skal til at nyde pensionslivets fornøjeligheder. Troede hun.

Birthe Neumann og Kurt Ravn spiller Helle og Peter, der efter 49 års ægteskab går hver til sit, på Peters bestilling. Helle har glædet sig helt afsindigt til at nyde friheden med sin arbejdsnarkoman af en mand, der efter sin sidste arbejdsdag i stedet beslutter sig for at blive vinimportør, investere hele deres opsparing i et østrigsk vinhus og siger farvel til tosomheden med Helle. Nu venter en heftig opdagelsesrejse i seniorsinglelivets muligheder, der blandt andet byder på selfiestang-missioner, burlesque-undertøj og viagra til den helt store guldtandsmedalje.

Joof har ligesom på ‘All Inclusive’ skrevet manus sammen med Mette Heeno. ‘Happy Ending’ får premiere i de danske biografer 1. juledag.

Læs også: ’Lykke-Per’: Bille Augusts klassikerfilmatisering er flot og velspillet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af