Sophie Turner ligner ondskaben selv i første trailer til ‘X-Men: Dark Phoenix’

Premieredatoen på den ventede fortsættelse i ‘X-Men’-universet er blevet udskudt gang på gang, efter sigende delvist på grund af Disneys opkøb af 20th Century Fox. Men nu ser det ud til, at februar bliver måneden, hvor vi får lov at se ‘X-Men: Dark Phoenix’ udrullet på det store lærred. Og i går, kun fem måneder inden udgivelsen, fik filmen sin første trailer, der til gengæld kompenserer ved at være actionpacked to the max.

‘Game of Thrones’-stjernen Sophie Turner spiller Jean Grey, der er ved at udvikle sig til den ildspydende Phoenix, og som titlen antyder, bliver det ikke en godhjertet flammekaster af slagsen. I traileren får vi glimt af en tragedie, der indfinder sig i Greys barndom, og hvordan hun som ung kvinde med hjælp fra mutantkollegerne kæmper med at kontrollere sine dødbringende kræfter og det ulmende mørke, der vokser inden i hende.

På rollelisten får vi gensyn med velkendte ‘X-Men’-skuespillere (og i øvrigt mega Hollywood-stjerner) som James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Nicolas Hoult og Tye Sheridan. Derudover bliver castet udvidet med blandt andre Jessica Chastain, hvis rolle har været omgærdet af en del mystik og blot går under det anonyme navn ‘Smith’.

‘X-Men: Dark Phoenix’ får dansk biografpremiere den 7. februar 2019.

Læs også: Første trailer til ‘Captain Marvel’ er landet – med en CGI-forynget Samuel L. Jackson

Læs også: Smiiil, Brie Larson: Du vil vel ikke være en frygtelig superkvinde, vil du?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af