Danske David Sakurai får rolle i stor Amazon-serie

Danske David Sakurai får rolle i stor Amazon-serie
Foto: Alexandre Archimbaud

Selvom det stadig nok kun er de færreste herhjemme, der kan nikke genkendende til navnet David Sakurai, så har den danske skuespiller efterhånden mange roller i store produktioner. Han har allerede spillet skurk i Marvels ‘Iron Fist’ og er snart aktuel i den længe ventede ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’.

Nu har Sakurai, der er bosiddende i Los Angeles, også fået en rolle i den kommende fjerde sæson af Amazon Primes ‘The Man in the High Castle’.

‘The Man in the High Castle’ foregår i en alternativ virkelighed i USA, hvor nazisterne vandt Anden Verdenskrig, og landet derfor styres af både nazister og japanske tropper. Serien følger en række modstandskæmpere, der forsøger at vælte det totalitære styre. Serien er baseret på en roman af Philip K. Dick, der også stod bag bogforlægget til ‘Blade Runner’ og ‘Minority Report’.

Sakurai skal spille rollen som Saito, der er officer i den japanske hær. Saito er også højre hånd til lederen af staterne på den amerikanske vestkyst, der er styres af japanerne.

De tre første sæsoner af ‘The Man in the High Castle’ kan ses på Amazon Prime. Sæson 4 har premiere i sidste halvdel af 2019.

Læs også: Interview med David Sakurai – »Skuespillere med asiatisk udseende er stadig mest samuraigangsteren eller turisten«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af