David Schwimmer anklages for øltyveri – men fremviser genialt alibi

David Schwimmer anklages for øltyveri – men fremviser genialt alibi
David Schwimmer (Foto: Tibrina Hobson/Getty Images)

David Schwimmer, der i 1990’erne blev verdenskendt for sin rolle som Ross i ‘Friends’, fik sig en stor mængde uventet  opmærksomhed tidligere på ugen.

Det skete, da politiet i Blackpool, en by på Englands vestkyst, på deres Facebook-profil delte et overvågningsbillede af mand i et supermarked med favnen fuld af øl. I det nu slettede opslag bad politiet om oplysninger om manden, hvis man kunne genkende ham. Det var der mange, der kunne.

Manden på det slørede billede havde en lighed med netop David Schwimmer, hvilket medførte, at billedet modtog over 100.000 kommentarer fra folk, der gjorde opmærksom på, at politiet skulle anholde enten Schwimmer eller Ross Geller og samtidig kontakte hans mulige medsammensvorne, Chandler eller Joey.

Som respons lagde Schwimmer en kort video op på sin Instagram, hvor han går igennem et supermarked med øl i favnen – og ligheden er slående. »Jeg sværger på, at det ikke var mig«, skriver han i opslaget. »Som I kan se, var jeg i New York. Til det hårdtarbejdende Blackpool-politi, held og lykke med efterforskningen«.

Politiet har siden slettet Facebook-opslaget, da de er kommet i kontakt med manden på billedet (det var ikke Schwimmer). Se både det oprindelige billede og Scwhimmers opslag nedenfor.

Læs også: Se David Schwimmers seks kortfilm om sexchikane – med Bobby Cannavale og Cynthia Nixon

Blackpool Politis billede af øltyven. Se Schwimmers respons herunder.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af